ЖИВЕЕМ В ПОСЛЕДНИ ВРЕМЕНА

ЖИВЕЕМ В ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА

Автор Камелия Базова

Всъщност не мислех, че нещата ще се случват толкова скоро. Като вярваща православна християнка зная че последните времена настъпват. Вярващите в Господа Исуса Христа ще бъдат преследвани, така както по време на езичеството преди император Константин да въведе християнството като официална религия в Римската империя. Сатанизмът е новата религия и тя се налага чрез много методи в политическия, икономическия, социалния живот чрез нови и модни движения и течения, но забележете- вълкът се явява в овча кожа. Под овчата кожа на лозунга за "права и демокрация". Както съм писала в много мои статии- ако кажеш че бракът е свещен съюз между мъж и жена, ще те цензурират, защото си обидил чувствата на хората с нетрадиционна сексуално нагласа. Ето че се започна и с това- ако кажеш че си християнин и че вярваш в Господ Исус Христос ще бъдеш цензуриран заради" реч на омразата".
Така прави платформата facebook- научаваме от публикация от" Поглед инфо" .
Зоофилията вече е легализирана. Евтаназията също.И това е в демократичнияи цивилизован европейски и американски Запад, от който и ние сме част. Бюрокрацията на ООН публикува доклад, който призовава страните по света да легализират педофилията.
Американски журналист по повод Великден написал, че:
"Иисус предаде себе си на смърт, за да ви даде вечен живот."
Facebook платформата го цензурирала заради "език на омразата", спряла достъпа до публикацията му , а след като той подал жалба я е изтрила.
И това е само началото. В бъдеще ни чакат и по-големи проблеми- преследването на християните ще се увелива. Знаех си аз! Интуитивно усещах с душата, че всички тези неща които ме възмущават в политическото ни битие има дълбок сатанински корен!
Започна се с легализирането на еднополовите бракове, джендър идеологията, узаконяване на педофилията, кръвосмешението( инцеста) евтаназията, зоофилията и какво ли още не!
И това ни го сервира демократичният западен цивилизован евро-американски свят! Последните времена идват!
А това което е написано в откровение на Йоан в Библията е на път да се случи.
Като политолог и като вярваща християнка намирам много общо между нещата случващи се в политиката и геополитиката и нещата които четем в Словото Божие .
Уповавайте се на Бога, вярвайте в Бога , молете се и знайте че царството Божие е вечно, а сатанизмът на земята е временен!

Категория: