НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИХА

НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИХА

Камелия Базова

Това е цивилизованият Запад.
И днес е много цивилизован.

Над 50 милиона са жертвите на войни водени от САЩ и Запада след Втората световна война , пише американският социален учен Чомски.

Двойни стандарти в международната политика.
САЩ подписаха конвенцията за геноцида при условие че тя не се отнася за тях.

Тома Пикети пише, че чрез печатането на пари на поразия, технологии и образование и режисиране на конфликти в различни точки на земята САЩ и дълбоката държава скрита зад тях изнасят неолиберализъм в другите страни и се добират до националните им богатства по мирен път .

А прокси войната на САЩ и Запада срещу Русия чрез Украйна е само един от примерите затова как се водят войните днес.

Вместо да се стреми към истински мир, Западът продължава да дразни руската мечка и да ескалира напрежението с риск от употреба на ядрено оръжие !

Защото всички трезво мислещи хора, а и вече го признават много европейски и американски анализатори и политици, знаят много добре кога и как започна тази война и кой стои зад нейното продължаване и въоръжаване на Киев.

А Путин ясно каза кои са неговите условия за мир- Украйна да изтегли войските си от Донбас и да обяви неутралитет и статут на не ядрена държава, да гарантира правата на руснаците в Украйна и че няма да влиза в НАТО.
И тогава Русия веднага ще прекрати военните действия.

Европа напомпва с русофобска пропаганда своето население като казва, че всеки момент Русия ще нападне балтийските държави, Полша и целият стар континент.
А Путин ясно заяви, че иска сътрудничество с Европа и че това е в интерес на самият стар континент и че се надява някогашните мъдри еврейски лидери отново да израснат.

А Киев издаде указ с който забранява мирни преговори с Москва и на " мирния" форум в Швейцария Русия не е поканена.

Вместо истински мирни преговори с участието на Русия, които Западът прекъсна в началото на конфликта , имаме разгаряне на войната, и то защото Западът е решил да сипва бензин в пожара, който сам разпали!

Дано разумът на Запад да се върне предвид променената картина на изборите за европарламент и очакваните избори за президент в САЩ.

Но Западът не може да се примири с руска победа в Украйна и ще направи всичко възможно да се измъкне от тази каша като победител.

Опасно до червено се изостря конфликтът с Русия.

Естония заяви, че е готова за удар върху Русия.

Москва заяви, че ще атакува всяка държава от чиято територия се насочи оръжие към руската земя .

А знаем, че НАТО и отделни държави- членки разрешиха Киев да използва предоставеното му западно оръжие за удар по руска територия.

Западът рискува така да раздразни руската мечка, че да достигне до ядрен Армагедон!

Дано западните глави и нашите евроатлантици от последния ден се осъзнаят колко е важно да има мъдра и балансирана политика на България, така както го прави Орбан , нищо че е член на НАТО и на Европейския съюз.

България ще се превърне ли от тилова във фронтова държава срещу Русия ?

Защото Западът води своите войни за световно господство днес по три направления -срещу Русия чрез Украйна, срещу Китай чрез Тайван и в Близкия Изток
въоръжавайки и помагайки на Израел.

Въпроси над които трябва да помисли евроатлантическият ни ястребски елит .
Способен ли е той на самостоятелно и суверенно мислене и накъде иска да води България и народа си !?

Днес се трият страници от учебниците по история.
Искаха да изтрият и Трети март заради лошия Путин.
В името на политкоректността е редно да кажем че е нямало турско робство, а турско присъствие и че е нямало Баташко клане.
Българите са били равноправна част от всички народи в Османската империя и са живяли много добре, богато и спокойно .
А Левски и Ботев са едва ли не просто едни хулигани момчета, които нарушавали реда и хармонията в империята.

Лъжат ни и преиначават факти, като това, че Червената армия няма никакъв принос за разгрома на Хитлер .
Като това, че атомните бомби над японските градове след Втората световна война са хвърлени от Русия и поколения млади японци днес знаят че руснаците са виновни за Хирошима и Наказаки!?

Великият и добър Запад, който в името на правата и свободите кастрира малки деца, променя полът им, променя психиката им.

Знаете ли, че в САЩ има болници за транссексуални операции, чиято жертва са дечица чиито родителите нямат право да се противопоставят на това , защото нарушават свещеното право на децата да си изберат пол!?

Осакатяване на деца и война със законите на Господ !

Това ли е цивилизования Запад към който ние се устремихме след 1989 година!?

На снимката виждате човешки зоопаркове в които са затваряни чернокожи хора и това чернокожо детенце на което му подхвърлят храна като на маймуна.

Всъщност науката до скоро смятала чернокожите за не по-различни от маймуните и държали африканци в клетка с маймуни и папагали!?

Кои всъщност са истинските маймуни?

Прогресивният и цивилизована Запад с евроатлантическите си ценности, зад които се крият икономически, геополитически интереси и планове за задкулисно световно управление в което ние ще бъдем отново маймуни и ще ни затварят в цифрови концлагери , уж за да се грижат за нас.
И не само за нас, но и за природата.

Зелената сделка означава унищожаване на индустрия, на земеделие, на животновъдство.
Защото и по световните икономически форуми казват , че ако човек си набавя храната по традиционният начин, то това било" екоцид". Защото земеделието и животновъдството разрушавали околната среда!?

Затова ще ядем насекоми и месо от 3 де принтери.

Защо не ни позволят да си инсталираме панели по покривите, а не по плодородните земи?

Защо трябва да плащаме на шепа олигарси?

Защо чрез такси за въглеродни емисии да пълним гушите на банки и корпорации?

Срамната история с човешките зоопаркове се повтаря.
Само че ние сме в ролята на маймуните !

Да ни е честито!

Истинските ценности са тези на свободата, Мира и демокрацията, на многополюсният свят!

Но за да се реализират те на практика, Европа трябва да се върне към идеалите на своите бащи- основатели и да бъде зона на Мира и съюз на суверени национални държави, а не Троянски кон на САЩ и плацдарм на световната дълбока държава и на турбо-капитализма.

Защото чрез неолибералния си екстремизъм прикрит с цветния и лъскав етикет на евроатлантизма, Европа всъщност воюва срещу собствената си европейска културна християнска идентичност и памет!

САЩ също трябва да се върнат към изконните ценности на своите бащи -основатели и да бъдат земята на благородните и смелите , а не територия на задкулисната световна дълбока държава, чиято жертва е и самият американски народ.

Но жертви сме и всички ние на които ни подхвърлят трохи от богатата си трапеза ...

Под формата на универсален базов доход на пример....

А във връзката по-долу ще видите как англичанка подхвърля трохи на виетнамски дечица.

https://www.facebook.com/share/v/SJVPsHtf6tT7k3Pd/

Категория: